Joulukalenteri 24.12.

JOULUKALENTERI LUUKKU 24

Hyvää huomenta ja mukavaa jouluaattoa!

Tämä päivä menee monilla varmasti perheen ja sukulaisten seurassa –  ja ainakin lapsiperheissä hulinaa riittänee jännityksen purkautuessa kunnes joululahjoja pääsee viimein hypistelemään.

Jos jossain vaiheessa tulee hetki aikaa, tee itsellesi pieni muistilappu ensi joulua varten: Mikä tämän joulun odotuksessa on ollut hyvää ja mukavaa? Mikä tuonut stressiä tai tuntunut turhalta? Voisiko ensi vuonna joulua valmistella vieläkin rennommin? Esimerkiksi joku, joka saattaa olla täysin väsynyt jouluruokien valmisteluun, voisi vinkata itselleen että monista paikoista saa valmiita jouluruokia, jotka varmasti maistuvat myös hyvältä. Joku voi huomata ihmisten tapaamisen tuoneen parasta joulumieltä: tätä siis enemmän kalenteriin myös ensi vuonna, vähemmän kaupassa juoksemista tai kaappien pyyhkimistä. Jos taas tuntuu, ettei joulu tule millään ilman lumikerrosta, mitäpä jos repäisisit ja varaisit jo hyvissä ajoin reissun lapin maisemiin seuraaviksi joulupyhiksi? Muiden tuomat mielipiteet joulun ”oikeasta” viettotavasta voi unohtaa viimeistään nyt ja keskittyä siihen, mikä tuo itselle hyvää mieltä.

Joka tapauksessa, joulu 2016 on täällä tässä ja nyt. Toivon juuri sinulle ja läheisillesi oikein mukavia, rauhallisia, hymyilyttäviä, laiskoja, herkullisia ja talvisia joulupäiviä! Tarinapuoti palaa kuulumisten äärelle jälleen vuoden 2017 alussa.